12
avg

Deljenje budućeg sećanja?

Lepa stvar je što smo stalno suočeni sa imperativ da permanentno tražimo, osluškujemo, kopamo, raspitujemo se… samo da bismo pronašli serije prihvatljive cene i vrhunskog kvaliteta. Samo je tužno što fenomenalne stvari ponekad brzo nestanu. Male serije i egzotični putevi preko kojih do njih dolazimo često znače da ćemo mnoge oblike, odsjaje i osećaje morati da držimo samo u memoriji

Ako dođete danas, možete da vidite i osetite po čemu ćemo pamtiti ovo vreme. Jer moramo da imamo neke orijentire. Autoritete prečesto menjamo, lakomisleno biramo i razočarano odbacujemo i od sada ih nećemo koristiti kao orijentire za putovanje po sećanju. Koristićemo predmete, boje, oblike, osećaje koji nas pronađu i usvoje. Umesto mi njih, oni kao da nas biraju.

 

Naši utisci formiraju sećanje koje će zameniti ovo vreme. To može da bude lepo, tužno, ali sećanje nikad nije nepravedno niti nepotrebno. Dođite i podelite sa nama naša sećanja iz budućnosti. To je kao da postanemo iskreni prijatelji i saputnici na ovom brodu koji smo nazvali LIVING.