22
sep

Kako da multiplikujete rezultate

Početak stvarno zvuči kao reklama nekog opskurnog kursa. Ne preporučujem da pođete ka tituli Crni pojas modernih mambo jumbo veština. Postoji opravdana sumnja da će vam se prijatelji potsmevati. Meni jesu uvek.

Samo predlažem da primenite stari recept: ljubav. Volite sebe, mnogo, bezuslovno, iskreno. Budite samouvereni, bar u tome da ćete sebi sigurno oprostiti sve greške, koje moraju da prate uspon na ovu planinu koja se zove – život. Da li smo se tu složili? Da glasamo? Važi – jedan za (vi) niko nije protiv i niko nije uzdržan. Demokratski a jednoglasno ste pobedili ovu najtežu bitku – bitku protiv sebe i to sa fenomenalnim rezultatom. Niko nije pobeđen! Čestitam.

A sad, pošto nam ništa ne stoji na putu, prepustite se ovoj nepodnošljivoj lakoći života i ne zaboravite da sami sebi izglasate male praznike tokom godine. I tokom dana ili tokom časa. Sada. Uvek je najbolje vreme da učinite sebi. Predlažem da sada poklonite sebi par minuta i pustite da vas omiljena muzika ojača. Tako nećete duplirati rezultate rada, ali ćete ustostručiti sreću koju svakako zaslužujete.

Ovo je moj izbor, neka vas ne ometa, tu je da proslavi svaki sekund sreće koju čekam odavno.